Skibhus Slagteren
Skibhusvej 92
5000 Odense C
Tlf.: 66121695

Smørrebrød fra skibhusslagteren

BESTILLING AF SMØRREBRØD SKAL SKE SENESTE DAGEN FØR!

Hent bestillingsliste til smørrebrød som pdf.

Smørrebrødsliste:

Håndmad
Pris 13 kr. pr. stk.

Smørrebrød uspecificeret
Pris 24 kr. pr. stk.

Luksus smørrebrød uspecificeret
Pris 29 kr. pr. stk.

Luksus smørrebrød specificeret:

Æg med rejer og mayonnaise
Pris kr. 31,- pr. stk.

Roastbeef med remoulade og peberrod
Pris kr. 31,- pr. stk.

Oksebryst med peberrodsalat
Pris kr. 31,- pr. stk.

Rullepølse med sky og løg
Pris kr. 31,- pr. stk.

Hamburgerryg med italiensk salat
Pris kr. 31,- pr. stk.

Skinke med æggestand og asparges
Pris kr. 31,- pr. stk.

Dyrlægens natmad
Pris kr. 31,- pr. stk.

Flæskesteg med rødkål og surt
Pris kr. 31,- pr. stk.

Leverpostej med bacon og champignon
Pris kr. 31,- pr. stk.

Kalkunbryst med hønsesalat og bacon
Pris kr. 31,- pr. stk.

Marineret sild med karrysalat
Pris kr. 31,- pr. stk.

Rødspættefilet med remoulade og rejer
Pris kr. 40,- pr. stk.

Hakkebøf med spejlæg
Pris kr. 47,- pr. stk.

Stegt lever med bacon
Pris kr. 47,- pr. stk.

Mørbradbøf med bløde løg og surt
Pris kr. 52,- pr. stk.

Røget ål med æggestand
Pris kr. 55,- pr. stk.

Tatar med æggeblomme, capers og løg
Pris kr. 52,- pr. stk.

 

Franskbrød:

Mellemlagret ost med peberfrugt
Pris kr. 27,- pr. stk.

Gammelost med fedt, sky og løg
Pris kr. 31,- pr. stk.

Brie med druer
Pris kr. 31,- pr. stk.

Danablu med kandiserede nødder
Pris kr. 31,- pr. stk.

Rygeostsalat med radiser og purløg
Pris kr. 31,- pr. stk.

Ostesnitte med mellemlagret ost og peberfrugt
Pris kr. 17,- pr. stk.

Pålæg uspecificeret
Pris kr. 31,- pr. stk.

Laks med asparges og æggestand
Pris kr. 55,- pr. stk.

Rejer med citron og mayonnaise
Pris kr. 55,- pr. stk.

Stjernekaster med 2 stegte rødspættefileter
Pris kr. 62,- pr. stk.

Stjerneskud med 1 dampet torskefilet og 1 stegt rødspættefilet
Pris kr. 67,- pr. stk.

Landgangsbrød med 3 slags pålæg
Pris kr. 70,- pr. stk.

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK