Skibhus Slagteren
Skibhusvej 92
5000 Odense C
Tlf.: 66121695

Om os

Hos os sætter vi en ære i at opfylde hver enkelt kundes behov og ønsker. Vi producere alt af hjemmelavede produkter, så som røgvarer, pålæg, salater og egnsretter. Vores kød er Dansk kvalitets kød, hvor du kan smage og mærke forskellen.  Vi glæder os til at se jer.

Hos Skibhus Slagteren går vi meget op i kvaliteten på vores råvarer. Derfor har vi valgt at samarbejde med rigtig gode leverandører for at kunde tilbyde vores kunder det bedste.
 
Vores oksekød kommer fra Kildegaarden i Kronjylland, der udelukkende har fritgående kødkvæg som græsser på store eng- og naturarealer langs Mariager fjord. Kildegaarden har en rigtig høj dyrevelfærd og producerer en fantastisk kvalitet af okse- og kalvekød.
 
Grisekødet som vi anvender hos Skibhus Slagteren kommer fra Svendborg Slagtehus som producere Svendborg Gourmetgris. I samarbejde med lokale svineproducenter udvælges de bedste grise for at skabe grisekød i en klasse for sig.  Kødet modes på bedste vis og nedkøles langsomt for at opnå saftigt kød med masser af smag.
 
Du kan læse mere om Kildegaardskvæg og Svendborg Gourmetgis på følgende links
 

http://www.svendborgslagtehus.dk


http://www.kildegaarden.com

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK