Skibhus Slagteren
Skibhusvej 92
5000 Odense C
Tlf.: 66121695

Om os

Vi er fire partnere, der hver ejer 25% af butikken: 

Kim Kristoffersen: 51 år, uddannet kok fra Bromølle Kro med 30 års erfaring fra bl.a. Irland, USA og senest ni år som køkkenchef på Hotel HCA/Odeon. Elsker sine heste, sit kvæg, fiskeri og ture i skoven for at finde svampe og urter.

Kristian Pedersen: 25 år, uddannet gourmetslagter hos Allégården og har efterfølgende arbejdet for Meny Mågebakken og Otterup, hvorfra han og Peter kender hinanden. Tiden efter arbejde går med sin lille søn og ellers jagt og fiskeri i den skønne natur.   

Peter J. Korsholm: 42 år, uddannet butiksslagter hos Slagter Broe med 20 års erfaring og speciale i pølsemageri i diverse supermarkeders slagter- og delikatesseafdelinger. Fritiden går med familien, gin-smagninger og styrketræning i garagen.        

Jimmi Korsholm: 43 år, vinmand.

Sammen med Nicolai Dvinge har jeg stiftet et ejendomsselskab, så vi også ejer ejendommen, hvilket giver os nogle unikke muligheder for udvidelse i fremtiden.

 

Lidt om vores sortiment
Vores oksekød kommer fra Kildegaarden i Kronjylland, der udelukkende har fritgående kødkvæg som græsser på store eng- og naturarealer langs Mariager fjord. Kildegaarden har en rigtig høj dyrevelfærd og producerer en fantastisk kvalitet af okse- og kalvekød.
 
Grisekødet som vi anvender hos Skibhus Slagteren kommer fra Svendborg Slagtehus som producere Svendborg Gourmetgris. I samarbejde med lokale svineproducenter udvælges de bedste grise for at skabe grisekød i en klasse for sig. Kødet modes på bedste vis og nedkøles langsomt for at opnå saftigt kød med masser af smag.
 
Du kan læse mere om Kildegaardskvæg og Svendborg Gourmetgis på følgende links
 

http://www.svendborgslagtehus.dk


http://www.kildegaarden.com

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK