Skibhus Slagteren
Skibhusvej 92
5000 Odense C
Tlf.: 66121695

Nytårsmenu 2020

 

Til afhentning i butikken d. 31. december mellem kl. 8.00. og 12.00. Kun ved forudbestilling.

Starter

MUSLINGE-VELOUTÉ
med citrontimian, artiskokravioli, tomatchutney, basilikumsolie og friske urter.

 

Forret

KRONDYRSCARPACCIO
med rilette af krondyr, marinerede tyttebær, maltcrumble og urter.

 

Hovedret

STEGT OKSEMØRBRAD
med braiseret nakkefilet af Iberico-gris, stegte svampe med valnødder og persille,
creme af gulerødder samt stegt grønkål. Hertil pommes fondant og rødvinssauce.

 

Dessert

MOUSSEKAGE
af hasselnød, kokos, chokolade og karamel serveret med
passionsfrugtparfait, crumble og chokoflager.

 

Pris pr. person kr. 349,-

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK